Kahve falında çuval dolusu pirinç görmek

Kahve falında çuval dolusu pirinç görmek zorlu bir dönem geçirileceğine, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına, ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, kişinin pek çok hatalı davranış içinde olacağına, hikmete kavuşacağına, yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, bu sayede mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına, gelişmelerin fal sahibini hiç memnun etmeyeceğine ve ilerleyen günlerde başının epey sıkışacağına, sorunlarını bu sayede çözeceğine, gözlerinin mutluluktan parlayacağına ve acılarının da dineceğine yorulur.

Kahve falında çuval dolusu pirinç gördüyseniz:

  • Sizi aşağı çeken, ruhen yoran veya engelleyen kişilerden uzak durmalısınız.

Kahve falında çuval dolusu pirinç görmek kimseye borçlanmayacağına, bunun sonucunda da üzülüp sıkıntı yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında çuval dolusu un görmek kimseye muhtaç olmadan, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine işaret eder.

Kahve falında çuval dolusu bozuk para görmek zenginliğe kavuşulacağına, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına işarettir.

Kahve falında çuval dolusu elma görmek büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çuval dolusu ceviz görmek sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çuval dolusu şeker görmek kişinin inancı ve başarısı sayesinde ayağına dolanan ve yoluna çıkan her türlü melanetten kurtulacağına, dertlerden, tasalardan ve sıkıntılardan uzak, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çuval dolusu ekmek görmek işlerin aksamayacağına, kazandığı her kuruşun hakkını vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çuval dolusu soğan görmek karşısına kötü insanlar çıkacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü fal sahibinin peşini bırakmayacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, bu nedenle geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, bir sebeple epey üzüntü yaşayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top