Kahve falında çoraplarını kaybetmek

Kahve falında çoraplarını kaybetmek büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, maddeden çok maneviyata önem vereceğine, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine, bir sebeple başka yollar aranacağına, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında çoraplarını kaybetmek gördüyseniz:

  • Diğerlerinin istekleri konusunda kafanız net olmayabilir.

Kahve falında çorap kaybetmek bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine inanılır.

Kahve falında çoraplarını kaybetmek zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına, hayırlı bir haber alınacağına ve konuşulacak bazı konuların yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine işarettir.

Kahve falında çorabın tekini kaybetmek büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına delalettir.

Kahve falında çorabı kaybetmek kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, mevcut aile ve iş yaşantısının çalkantılara sahne olacağına delalettir.

Kahve falında çorabını kaybetmek kişinin hareketli yaşamından memnun kalacağına, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında yıkanmış çorap görmek rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına delalettir.

Kahve falında tül çorap almak maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine, doğru yolu bulacağına rivayet eder.

Kahve falında çorabın yırtılmasını görmek elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına ve bu sayede yeteneklerini herkese ispat edeceğine, fakirin de gittikçe daha yoksul hale geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top