Kahve falında çorap verdiğini görmek

Kahve falında çorap verdiğini görmek çocuklarına ve ailesine karşı her zaman şefkatli davranacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına, mallarının eksileceğine, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına, yuva kuracağına, iyi niyetlerinin karşılığını göremeyeceğine, yaşamının daha kolay hale geleceğine, kısa sürecek olan bir projenin bazı aksaklıklar yüzünden gitgide uzayacağına delalet eder.

Kahve falında çorap verdiğini gördüyseniz:

  • Faydası kalmamış iş, iş birliği veya planları rafa kaldırmakta fayda var.

Kahve falında birine çorap verdiğini görmek elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, kısa süre içinde büyük kazanç sahibi olunacağına alamet eder.

Kahve falında birinin çorap verdiğini görmek atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine, maddi olarak zor bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çorap verdiğini görmek millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, aile hayatı içinde rahat edeceğine yorulur.

Kahve falında ölünün hediye verdiğini görmek iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine, özel duygular besleyeceği kişiden de duygularına karşılık alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının yemek verdiğini görmek insanlar arasında büyük itibar kazanacağına ve insanlardan hürmet göreceğine, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, üzüntü, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tatlı verdiğini görmek arkasından iyi anılan kişi olacağına, eşi ya da çocukları ile karşı karşıya geleceğine alamet eder.

Kahve falında kendine bir şey verdiğini görmek hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, hayatının ve düzenin bu nedenlerden ötürü adeta alt üst olacağına delalet eder.

Kahve falında eşinin su verdiğini görmek güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, kişinin fakirleşeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top