Kahve falında çökmüş çatı görmek

Kahve falında çökmüş çatı görmek işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine, tüm isteklerine kavuşacağına, her istediğini elde edeceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, elde edeceği zaferler ve üstün başarılarla adından söz ettirmeyi ve şöhreti yakalamayı başaracağına, zorlanacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına, aldığı sorumlulukları yerine getirmek için her zamankinden daha fazla çalışacağına, ruhunun dinleneceğine, gönlünün ferahlayacağına yorulur.

Kahve falında çökmüş çatı gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz birisinden biraz uzak kalıyorsunuz.

Kahve falında delik çatı görmek hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine delalet eder.

Kahve falında çatıda yangın görmek kişinin başına kötü bir olay geleceğine, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, bu şekilde uğradığı bütün zararları bertaraf edeceğine inanılır.

Kahve falında evin çatısını yapmak iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, sevdiği kişi ile tutkulu ve doyasıya bir ilişki yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında silahlı çatıştığını görmek kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında çatı düştüğünü görmek rahat bir işe girileceğine, maddi kriz yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında çatı sökmek geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, her istediğini elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında ev çatı görmek işinden çıkarılacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, dualarının kabul olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında teröristlerle çatışma görmek maddi olarak zorluk çekileceğine, çok güzel işlere gireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top