Kahve falında sevgiliden hediye almak

Kahve falında sevgiliden hediye almak içindeki sıkıntıların gideceğine, geçim derdinin biteceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, sabırla hayatına devam edeceğine, adım atarken çok zorlanacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, her kararlarında onların arkasında olacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, iç dünyasının güzelleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgiliden hediye almak gördüyseniz:

  • Elinize geçen bilgileri, haberleri ya da aklınıza gelen fikirleri doğru değerlendirmeniz durumunda fayda sağlayabilirsiniz.

Kahve falında sevgilisine hediye vermek maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğrayacağına, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine ve daima alt kadrolarda iş bulacağına alamet eder.

Kahve falında eski sevgiliden hediye aldığını görmek gelecekle ilgili umutların yıkılacağına, güleceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgilisinden hediye almak sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, bankadaki hesabının kabaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliye hediye almak çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, bol bol moral depolanacağına delalettir.

Kahve falında sevgilisine hediye almak yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, iyileşeceğine, toparlanacağına tabir olunur.

Kahve falında sevgilisinden hediye almak sıkıntılarının son bulacağına ve çok daha rahat bir hayat süreceğine, daha yüksek bir noktaya geleceğine rivayet eder.

Kahve falında sevgiliye saat hediye etmek kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, büyük bir borcun altına gireceğine delalettir.

Kahve falında eski sevgilinin hediye aldığını görmek huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, kafa olarak daha rahat edileceğine, daha kararlı bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top