Kahve falında çok fazla dışkılamak

Kahve falında çok fazla dışkılamak haksızlık edeceğine, çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine ve şanssızlık yaşayacağına, insanlardan gördüğü sevgi ve saygının da hiç eksilmeyeceğine, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, doğru yatırımlar yapacağına, büyük savaşların yaşanacağına, kıtlığın meydana geleceğine, işlerinin artacağına, düşmanına galip geleceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çok fazla dışkılamak gördüyseniz:

  • Ne kadar az şey söylenirse o kadar iyi olabilir.

Kahve falında çok fazla dışkılamak eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kan dışkılamak ailesini utandırmayacağına, yaşayacağı ilk maddi sıkıntıda yapa yalnız kalacağına alamet eder.

Kahve falında birden fazla bebek görmek bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine, büyük başarılar kazanacağına, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine rivayet eder.

Kahve falında çok fazla tatlı yemek bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, umutlanacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine işaret eder.

Kahve falında birden fazla koç görmek işinde yerinin sağlamlaşmasına ve patronun gönlünü kazanmasına, içindeki sıkıntıların gideceğine, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına yorulur.

Kahve falında birden fazla bozuk para görmek aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına, karısının çok mutlu olacağına inanılır.

Kahve falında birden fazla kedi yavrusu görmek maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, değişik bazı konuları önplana çıkararak kendisini çok büyük çalışmalara ve projelere hazırlayacağına inanılır.

Kahve falında birden fazla kedi görmek rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, konforundan da ödün vereceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top