Kahve falında altınla oynamak

Kahve falında altınla oynamak sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, refah düzeyinin artacağına, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, önemli işler yapacağına böylece toplumda çok sevileceğine, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına delalettir.

Kahve falında altınla oynamak gördüyseniz:

  • Etrafınızda olan biteni net şekilde anlayabilmek için biraz geri planda kalmanız gerekiyor.

Kahve falında yağmurun altında oynamak maddi zararın büyük olacağına, başarılı bir kariyere ve çok kazançlı bir işe sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında altınlarla oynamak ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına yorulur.

Kahve falında altınla oynamak her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, malından ve parasından olacağına işaret eder.

Kahve falında köpeklerle oynamak düzeninin sarsılacağına, kariyer planlamasını iyi yapamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında müzik olmadan oynamak yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, akrabalar ile bağların daha da kuvvetleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşınla kartopu oynamak çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine inanılır.

Kahve falında ölü biriyle oynamak mallarının eksileceğine, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kör ebe oynamak akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, yaptıklarından ötürü ceza almaları için elinden gelen herşeyi yapmaya hazır olduğuna ve artık herhangi bir şekilde bu kişilerden herhangi bir zarar görmeyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top