Kahve falında çocuğunun duvardan düştüğünü görmek

Kahve falında çocuğunun duvardan düştüğünü görmek işlerinin bozulacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, dualarından hayır görmeyeceğine, ekonomik kayıpların sürekli artacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, el attığı her işten zararla çıkacağına, bir koyduğu işten üç alacağına, işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, ihanet dolu bir işe girileceğine, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve ortak olarak girdiği bir işle ferahlığa çıkacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına işarettir.

Kahve falında çocuğunun duvardan düştüğünü gördüyseniz:

  • Belli bir planın veya bazı kişilerin gerçek yüzleri ya da güvenilir olup olmadığı ortaya çıkmaya başlıyor.

Kahve falında çocuğunun duvardan düştüğünü görmek kötü günler yaşanacağına, çok istenen bir konuda geri adım atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında duvardan düştüğünü görmek iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına, bu sayede işlerin günden güne açılacağına, rahat bir hayat yaşanacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine, zorlukların yaşanacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine tabir olunur.

Kahve falında duvardan düşen birini görmek muradına ereceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuğu tuvalete düşürmek hedeflerine yürürken kendisinden emin şekilde hareket edeceğine, kapı numarası 7 olan bir ev satın alacağına işaret eder.

Kahve falında çocuğunu suya düşürmek neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çocuğunun uçurumdan düştüğünü görmek hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine, işlerinin çok zor bir durumda kalacağına inanılır.

Kahve falında çocuğun dereye düştüğünü görmek rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuğun uçurumdan düştüğünü görmek dertlerin aşılacağına, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top