Kahve falında çocuğunun asker olduğunu görmek

Kahve falında çocuğunun asker olduğunu görmek iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, aynı zamanda dünya yaşantısında da olumlu gelişmelerle karşılaşacağına, büyük kazançlar getireceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, işine ve ailesine daha bir sıkı sarılarak, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine, zor zamanlar yaşayacağına, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına alamet eder.

Kahve falında çocuğunun asker olduğunu gördüyseniz:

  • Nezaketten uzaklaşmak korkusu yüzünden iş yaşamında suistimale açıksınız.

Kahve falında çocuğunun askere gittiğini görmek belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına işaret eder.

Kahve falında çocuğunu askere göndermek işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine, çok büyük mutluluklar ve çok güzel günler göreceklerine, bu sayede sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve fal sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına rivayet eder.

Kahve falında çocuğunu asker görmek sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine ve içinden çıkılmaz bir hal alacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında çocuğunu askere yollamak yaşadığı sorunları kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, kişinin bu zorlu süreci çok fazla bunalmadan, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına inanılır.

Kahve falında çocuğunun asker olduğunu görmek yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine işaret eder.

Kahve falında askere kızmak yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında asker tankı görmek bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında eşini askere uğurlamak karşı cinsten olan kişilerden gördüğü ilginin de her geçen gün büyüyeceğine, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top