Kahve falında çocuğunu saklamak

Kahve falında çocuğunu saklamak kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına ve sıra dışı bir hale geleceğine, boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine ve ileride kendisi gibi herkesin itibar ettiği, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, fırsatların elden kaçırılacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine, yapılan hataların tekrarlanacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine inanılır.

Kahve falında çocuğunu saklamak gördüyseniz:

  • Çevrenizde yaşanan her konuyu kafanıza takıyorsunuz, biraz rahat olun yoksa sağlığınızı kaybedebilirsiniz.

Kahve falında çocuğunu saklamak barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında alyans saklamak hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine ve sevdiklerine hasret kalacağına, başkalarına borç verecek hale kadar gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında içki şişesi saklamak sıkıntılarının ve borçlarının hafifleyeceğine, ekmeksiz kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında fotoğraf saklamak vaaz ve nasihate, sorunların üzüntülere neden olacağına işarettir.

Kahve falında yastığa para saklamak hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, işsiz ve aşsız kalmayacağına, gerek maddi gerekse manevi gücünü zorlayacak adımlar atacağına inanılır.

Kahve falında anahtarı saklamak anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, tövbelerinin Allah katında karşılık göreceğine delalet eder.

Kahve falında bir eşya saklamak attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine ama daha sonra sevdiği insanlardan birisinin vereceği destek sayesinde problemlerini teker teker çözeceğine ve çok büyük atılımlar yapmak için özgüven kazanacağına, eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına delalettir.

Kahve falında birini öldürüp saklamak çevresindekilerle hoş sohbet ve uyum içinde olacağına, istediği restorana gideceğine ve istediği mağazadan alışveriş yapacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top