Kahve falında çocuğuna dua etmek

Kahve falında çocuğuna dua etmek onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, herkesi kendi gibi zannedeceğine, ancak ilerleyen zamanlarda bu kişinin pek iyi biri olmadığını anlayacağına, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, büyük paralara sahip olacağına, aşılması zor da olsa problemler için yardım alınacağına, saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve çok sevilip sayılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çocuğuna dua etmek gördüyseniz:

  • Evdeki problemlerin hızınızı kesmesine veya moralinizi bozmasına izin vermemelisiniz.

Kahve falında çocuğunun dua ettiğini görmek onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, ancak fal sahibinin bunu göstereceği sabır sayesinde bertaraf edeceğine rivayet eder.

Kahve falında çocuğuna dua etmek kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çocuğa dua öğretmek bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çocuğa dua okumak nezaket sahibi bir kişi olunması sayesinde büyüklerden ve akranlardan saygı görüleceğine, zenginlik içinde olacağına, rahata ereceğine yorulur.

Kahve falında bilmediğin dua okumak neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına alamet eder.

Kahve falında kilisede dua okumak uzun zamandan beri özlem duyulan bir kişiye yakında kavuşulacağına, büyük bir hatadan ve pişmanlıktan kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında karınca duası görmek karşısına çıkan zorluklara göğüs gereceğine, daha iyi bir eve çıkılacağına inanılır.

Kahve falında bebeğe dua etmek elindekileri de alıp götüreceğine ve bu durumunda fal sahibi için büyük bir hayal kırıklığı olacağına, işlerinin yoluna gireceğine, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top