Kahve falında çocuğun doğurduğunu görmek

Kahve falında çocuğun doğurduğunu görmek yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına, bir sebeple epey üzüntü yaşayacağına, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, darlık görmeden, sağlıklı bir hayat sürüleceğine, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına, rahat şekilde yaşayacağına, para sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında çocuğun doğurduğunu gördüyseniz:

  • Plan veya fikirlerinizi kısmi olarak paylaşmanızda fayda var.

Kahve falında çocuğu doğuramamak kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine ve hayırlı kişiler ile çok sevineceği ve mutlu olacağı gelişmeler yaşayacağına, daha iyi imkânlara sahip olacağına işarettir.

Kahve falında başkasının çocuğunu doğurmak yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, üzüleceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına inanılır.

Kahve falında çocuğunu doğurmak malından ve parasından olacağına, zor günler geçireceğine, içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına işarettir.

Kahve falında erkek çocuğunun doğurmak insanların yolunu aydınlatacağına, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, garanti olacak makama oturacağına, kariyer edineceğine işaret eder.

Kahve falında erkek çocuğunu doğurduğunu görmek başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, iş hayatında ve aile hayatında tartışmaların çok yoğun bir şekilde yaşandığı ve sorunlara bir türlü çözüm bulunamadığı bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında kendi çocuğunu doğurmak kişinin ömrünün son anına kadar sevdikleri ile huzur ve barış içinde yaşayacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin çocuğu doğurduğunu görmek kötü düşmana, toplum bireylerinin birbiri ile barış içinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında erkek çocuğu doğurup emzirmek hanenizde bolluk olacağına, özlem gidereceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top