Kahve falında çocuğun dişini görmek

Kahve falında çocuğun dişini görmek eline geçen parayı işlerini büyütmek için harcayacağına, bir dediklerini iki etmeden, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, onun günlük yaşam ihtiyaçlarını elinden geldiği kadar karşılayacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine ve zorlukların daha kolay şekilde aşılacağına, işlerinde başarılı olacağına, ticarette ilerleyeceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, attığı adımların boşa çıkacağına, yarınları için isabetli kararlar alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çocuğun dişini gördüyseniz:

  • İsteklerinizin gerçek olmasını istiyorsanız, gidip o topu alan kişi olmalısınız.

Kahve falında çocuğun dişini görmek sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, kavuşacağı huzurla birlikte, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına rivayet eder.

Kahve falında çocuğunun dişinin kırıldığını görmek sorunların kısa sürede aşılacağına, uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında çocuğunun dişinin çekildiğini görmek aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, hayatının kolaylaşacağına, ticaretinin hızlanacağına, fal sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çocuğunun dişini görmek işlerin sürekli büyüyeceğine, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında çocuğunun dişinin çürüdüğünü görmek bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına inanılır.

Kahve falında çocuğunun dişinin çıktığını görmek gönül kapılarını açacağına, zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında yeni doğmuş çocuğun dişini görmek Allah’ın izni ile rahata ereceğine, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına inanılır.

Kahve falında çocuğunun dişini çekmek çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top