Kahve falında çocuğu olacağını duymak

Kahve falında çocuğu olacağını duymak uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine, başarıya giden yollarını açacağına, kişinin kötü günler geçireceğine, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine ve üzüntü duyulacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine, kişinin saf kalbinden geçirdiği tüm dileklerin gerçek olacağına, sorunların tek kalemde silineceğine, ferahlığa çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çocuğu olacağını duymak gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz, hissedeceğiniz ani kıvılcımları aşk zannetmek gibi yanılgılara düşmemeye gayret etmelisiniz.

Kahve falında bir çocuğun öldüğünü duymak çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine,  işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, kudretinin ve inancının da hiç azalmayacağına delalet eder.

Kahve falında çocuğunun ismini duymak çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına delalet etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğunun olduğunu duymak işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine inanılır.

Kahve falında çocuğunun olacağını duymak üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, yolunun açık olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin çocuğu olduğunu duymak çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına işaret eder.

Kahve falında çocuğun olacağını duymak kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına, kişinin huzurunu kaçıracak pek çok olayın gerçekleşeceğine ve hayatın kontrolden çıkacağına yorulur.

Kahve falında çocuğunun öldüğünü duymak hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, hayatına yeni ve temiz bir sayfa açacağına işaret etmektedir.

Kahve falında doğacak çocuğun ismini duymak sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, yüklü miktarda para kazanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top