Kahve falında çocuğunun olacağını duymak

Kahve falında çocuğunun olacağını duymak çok büyük kazanımlar elde edileceğine, fal sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine ve sevdiklerine düşman, düşmanlarına da dost olacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, çok özel fırsatlar elde edeceğine ve böyle teklifler alacağına, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, bekarsa bu kimseden göreceği yoğun ilgi sonrasında evlilik kararı alacağına, mutluluğun günden güne daha da artacağına, elindekileri de yitireceğine yorulur.

Kahve falında çocuğunun olacağını duymak gördüyseniz:

  • Size telkin edilmek istenilen fikirleri iyice süzgeçten geçirmelisiniz.

Kahve falında doğacak çocuğun ismini duymak para pul sahibi olacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında çocuğunun öldüğünü duymak her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına, çok zor durumlara düşeceğine hakkında asılsız dedikodular çıkarılacağına rivayet eder.

Kahve falında erkek çocuğa hamile olduğunu duymak çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine işarettir.

Kahve falında birinin çocuğu olduğunu duymak düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına, yeni bir işe girileceğine ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına alamet eder.

Kahve falında erkek çocuğu olacağını duymak uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, malının artmasını sağlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir çocuğun öldüğünü duymak herhangi bir sorun ile karşılaşılmayacağına, içinde bulundukları zor durumları birlikte çözeceklerine, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çocuğunu öldüğünü duymak üzüntülerin ve sıkıntıların son bulacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına yorulur.

Kahve falında çocuğunun ismini duymak aile ve meslek hayatında gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, kazancının ve canın güvence altında olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top