Kahve falında çocuğu ezmek

Kahve falında çocuğu ezmek üzüleceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, sonucun kişi için hayırlı olacağına, rakiplerine karşı da üstünlük kazanacağına, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine, sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine ve kafasını duvarlara vuracağına, aile bireyleri arasında zaman zaman başgösteren tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuğu ezmek gördüyseniz:

  • Herşeyi hislerinizle değerlendirme meylinde olabiirsiniz.Moralinizi fazla bozmazsanız ilerde durumu toparlamanız mümkün olabilir.

Kahve falında çocuğu ezmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni bir eve taşınılacağına, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine ve çok bozuk bir duruma gelmiş olan işlerinin düzelmesini sağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ekmeği ezmek huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına yorulur.

Kahve falında kedinin başını ezmek malının, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına yorulur.

Kahve falında zeytin ezmek sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına delalettir.

Kahve falında arabayla birini ezmek dileklerin gerçekleşeceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine alamet eder.

Kahve falında arabayla köpek ezdiğini görmek birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edilerek başka kişilere örnek olarak gösterileceğine, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına yorulur.

Kahve falında taş ezmek ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına ve rahata erileceğine, en sıkıntılı anında bile bir çıkış yolu bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah böcek ezmek insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top