Kahve falında çita görmek

Kahve falında çita görmek herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, ana baba duaları sayesinde sıkıntıların sona ereceğine ve dertlerin kısa süre çözüm bulacağına, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, şansının bahtının açılacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına yorulur.

Kahve falında çita gördüyseniz:

  • Başka kişilerin sorunları veya kötü durumları nedeniyle kendinizi kötü hissetmeniz gerekmiyor.

Kahve falında çitanın kovaladığını görmek huzurunu yerine getireceğine, borcunun çok olacağına delalettir.

Kahve falında beyaz çita görmek sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine inanılır.

Kahve falında yavru çita görmek Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, sermayesini kaybedeceğine böylece parasız ve işsiz kalacağına rivayet eder.

Kahve falında çita görmek işini bırakıp ailesinin yanına dönmeyi düşüneceğine, geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, kazancının her geçen gün artacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top