Kahve falında cinle arkadaş olmak

Kahve falında cinle arkadaş olmak çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, maddi olarak zarar edeceğine, büyük paralara sahip olacağına, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına, mal mülk sahibi olacağına, önemli yerlere geleceğine, bunun da fal sahibine hem zaman, hem de para kaybettireceğine, borçlanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cinle arkadaş olmak gördüyseniz:

  • Yanlış hesaplar ya da farklı konularda farklı yanlışlar yaptığınız kişilere müdahale etmemelisiniz.

Kahve falında arkadaşını cin olarak görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok mutlu olacağına, örnek, saygı değer, sözü dinlenir, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşının içine cin girdiğini görmek yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, adım adım başarıya ulaşılacağına, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşı cin olarak görmek çektiği sıkıntıların sona ermesi için oturup eşiyle konuşması ve bazı kararlar alması gerektiğine aksi takdirde bu sorunların devam edeceğine, hayatının kolaylaşacağına yorulur.

Kahve falında cinlerle arkadaş olmak elinde avucunda ne varsa hepsini satmak zorunda kalacağına ve çevresindeki kişiler tarafından desteklenmeyeceğine, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının cin olduğunu görmek herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, nazara geleceğine rivayet eder.

Kahve falında cinle arkadaş olmak yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cin tarafından takip edilmek adeta sinirden küplere bineceğine, hiçbir şartta ve koşulda dinini ve ahlakını boşlamayacağına delalet eder.

Kahve falında mezarlıkta cin görmek ailesinin şerefini yükseltip, onurlu bir hayat süreceğine, iyi mevkilere layık olduğunu göstererek hak ettiği terfiyi de en kısa zamanda alacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top