Kahve falında cinin aşık olduğunu görmek

Kahve falında cinin aşık olduğunu görmek boş yere korku duyulacağına, kendisini olumsuz etkileyen düşüncelerden arınarak, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine, büyük sorunlarla karşılaşacağına, kendisini büyük sıkıntıların beklediğine, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, asık yüzlerin güleceğine işaret eder.

Kahve falında cinin aşık olduğunu gördüyseniz:

  • Bazı kişiler gizli tutulması gereken bilgileri n açığa çıkmasında açık bir rol oynadığınıza inanıyor olabilir.

Kahve falında cine aşık olmak mallarını ve makamını garantileyeceğine, çok büyük ses getireceğine delalettir.

Kahve falında cinin aşık olduğunu görmek zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, kimse ile tartışmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında aşık olduğuna sarılmak sıkıntıların sona ereceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına, uğranmış olan bütün zararların ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında aşık olduğun erkeğe sarılmak hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendinden büyük birine aşık olmak eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine ve bu yolda kendisini çok rahat ve mutlu bir hayata taşıyacak zenginliğe kavuşacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine tabir olunur.

Kahve falında aşık olduğun kişiyle sevgili olmak sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına delalet eder.

Kahve falında evliyken aşık olmak yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, bir sebeple büyük hatalar yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hiç görmediğin birine aşık olmak arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, geçim sıkıntısına düşüleceğine ve üzüntü duyulacak bazı durumlar ve olaylarla karşılaşılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top