Kahve falında çince yazı görmek

Kahve falında çince yazı görmek Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine ve rahatsızlık yaşanacağına, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine, hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına ve hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına ancak devamının bir türlü gelmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çince yazı gördüyseniz:

  • Yanlız karşınızdaki kişi ona açık olmadığınız zamanlarda sizden şikayetçi olabilir.Ufak tefek değişiklikleri saymazsak bütün olarak önceki etkilerin devamını yaşıyorsunuz.

Kahve falında adının yazılı olduğunu görmek insanlar tarafından el üstünde tutulacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine alamet eder.

Kahve falında yazılmış kağıt görmek eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına delalettir.

Kahve falında yere yazı yazmak özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, bir birlikteliğin sona ereceğine inanılır.

Kahve falında kendini yazılıda görmek iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına delalettir.

Kahve falında okunamayan yazı görmek işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine ve hem işyerinde hem kendi hanesinde bolluk ve bereket içine yaşanacağına, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında kumda yazı görmek büyük bir tartışma yaşayacağına, bu tartışmadan ötürü çok zarar edeceğine, onlara karşı zafer kazanacağına, ileri gideceğine rivayet eder.

Kahve falında vücudunda yazılar görmek girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, çok iyi işler gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında başkasının yazı yazdığını görmek maddi sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının hafifleyeceğine, elinin bollaşacağına, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top