Kahve falında çimenliğe uzanmak

Kahve falında çimenliğe uzanmak yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına, elindeki malların gideceğine, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, işlerden yana başarılar elde edileceğine, ancak bu durumlardan yakın bir zaman önce evlendiği ve yuvasında çok mutlu olduğu bir kişi sayesinde çok zahmet çekmeden ve daha fazla üzülmeden kurtulacağına, ticaretten yana şanslarının açık olacağına inanılır.

Kahve falında çimenliğe uzanmak gördüyseniz:

  • Negatif veya inatçı kişiler planlarınızı bozabilir.

Kahve falında çimenlere uzanmak ekmeğinin ve kazancının artacağına, aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, bolluk içine olacağına işaret eder.

Kahve falında çimenliğe uzanmak hiç beklemediği bir anda çok ağır bir hastalıkla karşı karşıya kalacağına, daha büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında çimende uzanmak sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çimenlikte uzanmak iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine yorulur.

Kahve falında çimenlerde uzanmak aile büyüklerinin takdirinin kazanılacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşillik içinde uzanmak üzüntülerin yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, kötü ve zor günler yaşanacağına işarettir.

Kahve falında biriyle uzanmak kendisine katkılarda bulunacak, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına alamet eder.

Kahve falında yan yana uzanmak çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, hiç istemediği olaylar ile karşılaşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top