Kahve falında çilek ve vişne görmek

Kahve falında çilek ve vişne görmek ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine, bir sebeple ortaklığın bozulacağına, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına rivayet eder.

Kahve falında çilek ve vişne gördüyseniz:

  • Eski bir tanıdık kararlarınızda veya üzerinizde etkili olabilir.

Kahve falında çilek ve vişne görmek hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, bekar kişilerin kendisine yüz çeviren ve duygusal olarak bağ hissettiği bir kişinin peşinden koşarak onu elde etmek için uğraşacağına delalet eder.

Kahve falında vişne reçeli kaynatmak uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, yeni şeyler deneneceğine, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına işaret eder.

Kahve falında vişne hoşafı görmek uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine, parasal darboğazdan kurtulup ferahlığa ve düzlüğe çıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında vişne temizlemek hak ve din yolunu bırakacağına, isteklerinize kavuşacağınıza işarettir.

Kahve falında çürük vişne görmek şansının ve bahtının açık olacağına, mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına işarettir.

Kahve falında vişne görmek onlara hayrının dokunacağına, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine alamet eder.

Kahve falında vişne ağacına çıkmak işlerini kısa zamanda büyüteceğine, sorunların ardı ardına geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında vişne fidanı görmek güzel ve huzurlu günlerin geleceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top