Kahve falında acele yürümek

Kahve falında acele yürümek yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, işinin aksayacağına, kazancının düşeceğine, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, zor ve kötü günler geçireceğine, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, bol kazanç elde edileceğine, maddi ve manevi olarak kötü bir hale düşüleceğine, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına rivayet eder.

Kahve falında acele yürümek gördüyseniz:

  • Güç paylaşımı gerektiren konularda veya ekip çalışmalarına ya da eşit katılıma bağlı anlaşmalarda sorunlar ya da karışıklıklar meydana gelebilir.

Kahve falında acele yürümek gerçek hayatta da sevgili olunan kişi ile birlikte güzel hayaller kurulacağına, belki de hiç görmediği bir kişi tarafından büyük zarara ve ziyana uğratılacağına yorulur.

Kahve falında acele etmek verimli işlere gireceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında acelesi olmak ismini aldığı zaferlerle duyuracağına, kendisini sorgulama gereği duyacağına delalettir.

Kahve falında acele gelinlik görmek bütün maksatlarının gerçekleşmesi, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına ve daha aklı başında hareket etmenin sonucunda var olan sıkıntılı durumların sona erdirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında acele evlendiğini görmek müşterilerin ya da siparişin çoğalacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine alamet eder.

Kahve falında aceleci olmak olayın ağız münakaşasına varacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine delalet eder.

Kahve falında acele bir yere gitmek yeni şeyler keşfedeceğine ve yaptıkları ile adından söz ettirmeyi başaracağına, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında acele namaz kılmak kaybetmeyi göze alamayacağına, sermayesini riske etmeyeceğine, doğru adımlar atacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top