Kahve falında çift organ görmek

Kahve falında çift organ görmek özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, bu kimseyle barışmak için çabalayacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, aileyi kötüleyeceklerine, aile bireyleri hakkında dedikodular çıkaracaklarına,  zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin hâkim olacağına, zorluklarını aşacağına, sorunlarının sona ereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına, gidilecek bir iş yemeğinde yeni iş ilişkileri kurulacağına alamet eder.

Kahve falında çift organ gördüyseniz:

  • İniş çıkışlı planlar, işler veya ilişkiler daha etkin veya disiplinli yöntemler kullanmanız durumunda olumlu sonuç verebilir.

Kahve falında çift cinsiyet organı görmek uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında çift organ görmek haberler alacağına, adeta sinirden küplere bineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kalp organı görmek bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, psikolojiyi etkileyecek bir olay yaşanacağına delalettir.

Kahve falında eşinin organını yalamak kazançlı kapıların açılacağına, iş hayatında fal sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında erkek kardeşinin organını görmek ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, falı kapatan kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında kopmuş erkek organı görmek çözümsüz sorunları olmayacağına, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine, ferahlayacağına, esenleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında kocasının cinsiyet organını görmek keyfinden ve neşesinden olacağına, neşeleneceğine delalet eder.

Kahve falında kadın genital organ görmek iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top