Kahve falında çeşitli şeker görmek

Kahve falında çeşitli şeker görmek çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine, razı geleceğine, hayırlı kazançlar elde edileceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, iş arkadaşları arasında tartışma yaşanacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan fal sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, hasta ise bakacağına veya refakat edeceğine rivayet eder.

Kahve falında çeşitli şeker gördüyseniz:

  • Bazı konuların kapalı kapılar ardından ilerletilmesi, bazılarının alenen paylaşılması gerekiyor.

Kahve falında çeşitli şeker görmek sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, işlerin yavaşlayacağına, şansının yaver gideceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çeşitli kuşlar görmek sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, mali krize gireceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çeşitli sebzeler görmek yarınlarının dünlerini aratmayacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çeşitli çiçekler görmek eğer üzüntü yaşıyorsanız bu üzüntülerin dağılıp yerini mutluluğa bırakacağına, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine inanılır.

Kahve falında çeşitli yemekler görmek verilen bir sözlerin yaşanan bazı aksiliklerden ötürü bir türlü tutulamayacağına, fal sahibinin de çok mutlu olacağına alamet eder.

Kahve falında çeşitli ayakkabı görmek elinin sıkışacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çeşitli takılar görmek bir sebeple bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında çeşitli meyve toplamak huzurunun, mutluluğunun, azalacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top