Kahve falında cenazenin gittiğini görmek

Kahve falında cenazenin gittiğini görmek arzularının yerine geleceğine, talihinin artacağına, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, işten güçten fırsat bulup tatile çıkılacağına, onun sayesinde paraya ve mutluluğa kavuşacağına, kişinin başkasının yardımı ile yerden kalktığını görmesi ise başkalarından yardım almadan konum ve para sahibi olamayacağına işaret eder.

Kahve falında cenazenin gittiğini gördüyseniz:

  • İşinize odaklanın.

Kahve falında komşunun evinde cenaze görmek amaçlarına ulaşacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine alamet eder.

Kahve falında çok sayıda cenaze görmek kazancın bir değil en az iki kat arttırılacağına, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cenazede gelinlik giymek özellikle ailesine daha çok vakit ayırıp, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine, ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi cenazeni izlemek sorunların yeni sorunlar doğuracağına, yeni işlere girmek için büyük bir sermaye oluşturulacağına delalettir.

Kahve falında kardeşinin cenazesini görmek kulluk görevini ihmale edeceğine, birikiminin artacağına inanılır.

Kahve falında kocasının cenazesini görmek geçim derdine düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine rivayet eder.

Kahve falında cenaze yemeği vermek durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine işarettir.

Kahve falında ölmüş insanın cenazesini görmek ağız tadının kaçacağına, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top