Kahve falında kendi cenazeni izlemek

Kahve falında kendi cenazeni izlemek başarılı bir kariyere sahip olacağına, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine, tamamlanmadan kalacağına, aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına, mutluluğundan olacağına, fal sahibinin eskisine göre çok daha akılcı ve mantıklı davranarak, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendi cenazeni izlemek gördüyseniz:

  • Elde etmek istediğiniz şeylerle ya da yapmak istediğiniz işlerle ilgili planlarınızı yalnız başınıza yapmanız gerekiyor.

Kahve falında kendi cenazesini izlemek kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, iyi bir patron olacağına inanılır.

Kahve falında kendi cenazeni izlemek işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dövüş izlemek çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, onların gerçek yüzüyle karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında futbol izlemek işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında güneşi izlemek eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine yorulur.

Kahve falında denizi izlemek büyük bir maddi refaha kavuşacağına, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine, ismini herkese duyuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında fotoğraf izlemek gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında uzaktan düğün izlemek yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, yenileceğine, şifa bulacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine ve çok para kazanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top