Kahve falında çelme takılmak

Kahve falında çelme takılmak bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, iş hayatı içinde çok üst noktalardaki mevkilere çıkılacağına, istenen herşeye kavuşulacağına, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra fal sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, annesi hayattayken ona karşı sevgisini ve ilgisini en iyi şekilde gösterip, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına rivayet eder.

Kahve falında çelme takılmak gördüyseniz:

  • Net olmayan konularda daha fazla soru sormanız gerekiyor.

Kahve falında çelme takılmak hayallerini gerçekleştireceğine, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına, fakirleşeceğine delalettir.

Kahve falında birine çelme takmak aksine daha da zorlaştıracağına, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında boğazına bir şey takılmak evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına, falı kapatan kişinin rahatının ve huzurunun yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında merdivene takılmak kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine inanılır.

Kahve falında düğünde takı takıldığını görmek ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine alamet eder.

Kahve falında koluna serum takıldığını görmek çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine ve bu yolda kendisini çok rahat ve mutlu bir hayata taşıyacak zenginliğe kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında parmağa yüzük takıldığını görmek uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, her zaman el üstünde tutulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dikene takılmak ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine, atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top