Kahve falında ceketi yırtılmak

Kahve falında ceketi yırtılmak hem gelirinin hem de rütbesinin kendisini tatmin edecek ve emeğinin karşılığını verecek düzeyde artacağına, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına bu sayede stresten ve üzüntüden uzak olarak kafasını dinleyeceğine, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, o kişiyle güzel günler geçireceğine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine inanılır.

Kahve falında ceketi yırtılmak gördüyseniz:

  • Parayla ilgili konularda savurganlığa varacak kadar eliaçık veya cimriliğe varacak kadar eli sıkı olmaya eğilimlisiniz.

Kahve falında ceketinin yırtıldığını görmek Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine yorulur.

Kahve falında ceketi yırtılmak hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına tabir olunur.

Kahve falında fotoğrafın yırtıldığını görmek yapılan hataların yakında telafi edileceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine işaret eder.

Kahve falında kıyafetinin yırtıldığını görmek zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine delalettir.

Kahve falında pantolonu yırtılmak işinin gücünün rast gideceğine ve hayırlı uğurlu olacak başlangıçların yapılacağına, yolunda çıkacak güçlüklerle daha iyi mücadele etmek için kendisini eğitip, donatacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yırtılmış çorap görmek zenginleştikçe ihtiyaç sahiplerini de gözeteceğine ve örnek olacağına, başarısız olacağına, kötü günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çorabın yırtılmasını görmek adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine tabir olunur.

Kahve falında ayakkabı yırtılması görmek aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, ancak hiç beklemediği bir anda karşısına çıkabilecek bir olaya karşı çok dikkatli olması gerektiğine, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top