Kahve falında ceketi unutmak

Kahve falında ceketi unutmak vefakar bir insan olunacağına, kinin ve nefretin de ortadan kalkacağına, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, üzüntüden sonra ferahlamaya, zor durumda olanın da halinin gittikçe kötüleşeceğine, kendisini ailesine vereceğine bu sayede huzur bulacağına, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, tatsız günlerin geride bırakılacağına inanılır.

Kahve falında ceketi unutmak gördüyseniz:

  • Kıskanç kişiler sizi kötü göstermek isteyebilir.

Kahve falında ceketini unutmak zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, şansın yüze güleceğine alamet eder.

Kahve falında ceket unutmak huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ceketi unutmak en karanlık zamanında elinden tutacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine yorulur.

Kahve falında anahtarı içerde unutmak fal sahibinin kısmetinin kapanacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine delalettir.

Kahve falında bir eşyayı unutmak kendisini iyi hissedeceğine, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında telefonu unutmak anne baba duası alınması sayesinde hayatın hiçbir evresinde sorun yaşanmayacağına, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gözlüğünü unutmak girilecek olan işlerde çok saygın kişiler ile çalışılacağına, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına ve hayırlı bir kısmet bulup hayal ettiği gibi bir düğünle evleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında montunu unutmak talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına bunun da kendisini huzursuz edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top