Kahve falında altın su görmek

Kahve falında altın su görmek sıkıntıların sona ereceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, zararlarını telafi edeceğine, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, kendisini kötü hisseden ya da zorluk yaşayan arkadaşlarına en gerekli zamanlarda yardım eli uzatacağına, çok uzun bir zaman bu durum ile ilgilenmesi gerektiği için yeni çalışmalar yapmak ve yeni projeler ortaya koymak gibi şeylere ara vereceğine ve bu yüzden iş hayatındaki sorunların artacağına, ferah bir döneme girileceğine, işlerinde istediği performansı yakalayamayacağına, fal sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine alamet eder.

Kahve falında altın su gördüyseniz:

  • Evdeki değişiklikler yararınıza sonuçlanabilir.

Kahve falında deniz suyu altında kalmak emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, birçok kişinin dikkatini çekeceğine işarettir.

Kahve falında suyun altında yüzmek duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine ve bu uğurda bazen sevdiği insanları da feda etmek zorunda kalacağına, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında altından su akan köprüden geçmek tüm arzularının yerine geleceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, onların mutluluğu için kendisini adayacağına işarettir.

Kahve falında su altında nefes tutmak erkekler için pek çok kadını etkileyen çapkın biri olarak anılacağına, düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında suyun altında olduğunu görmek sıkıntıların yakın zaman içinde çok hayırlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kalkacağına, zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, büyük bir başarının elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayaklarının altında su görmek çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine işarettir.

Kahve falında bir yerin sular altında kaldığını görmek onlar adına aç insanları doyuracağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında şehrin sular altında kaldığını görmek sorunların kısa zaman içinde biteceğine, alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top