Kahve falında çayır bayır görmek

Kahve falında çayır bayır görmek sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına, üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, uzun süremese de gündemini meşgul edeceğine, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine ve çok bozuk bir duruma gelmiş olan işlerinin düzelmesini sağlayacağına, gösterilen sabrın tükeneceğine, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine delalettir.

Kahve falında çayır bayır gördüyseniz:

  • En ufak bir boşlukta kaleye gol yeme ihtimaliniz var.

Kahve falında çayır bayır görmek hafifleyeceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında çayırda koşmak karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil çayırda yürümek isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine, önemli işler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında kuru çayır görmek atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, sevdiği birine hediye alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil çayır çimen görmek insanlığıyla herkese örnek olacağına, kişinin sosyal çevresinin evliliğine olumlu katkılarda bulunacağına inanılır.

Kahve falında çayırda at görmek karasızlık yaşayacağına, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bu yüzden bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine inanılır.

Kahve falında çayırlık alan görmek hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına, ele geçen kazancın artacağına delalettir.

Kahve falında çayırda yuvarlanmak falı kapatan kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top