Kahve falında çay şeker vermek

Kahve falında çay şeker vermek üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, solan yüzünün güleceğine ve elinin de bolluğa kavuşacağına, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına dolayısıyla da rahata ereceğine, kardeşiyle arasındaki sorunları çözeceğine, müşteri portföyünün artacağına bunun da kendisine hem zenginlik hem de özgüven getireceğine, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına, hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına, evlat sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çay şeker vermek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin saplantıları ya da kör noktaları üretkenliğiniz üzerinde tutumunuza bağlı olarak artı ya da eksi etkiler yapabilir.

Kahve falında çaya şeker atmak bilgi sahibi olunmayan bir işi çabucak kavrayarak hemen kendisini gösterecek olan fal sahibinin alkışlanacak işler yapacağına, aşka ve sevgiye olan inancını kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında çok şekerli çay içmek ayrılıklar olmadan uyum içinde yaşanacağına, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, eğer bu falı kapatan kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine işaret eder.

Kahve falında çay şeker vermek daha güçlü hale geleceğine, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Kahve falında çay ve şeker almak işlerinin azalacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine, fırsatların ardı ardına gelmesi üzerine hayatına çok daha farklı bir şekilde yön vereceğine alamet eder.

Kahve falında çay şekeri vermek ardından yeni bir işe gireceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına rivayet eder.

Kahve falında şekersiz çay içmek hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, hastalanacağına yorulur.

Kahve falında şekerli çay görmek içindeki sıkıntıların gideceğine, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, başının derde gireceğine alamet eder.

Kahve falında çayın içine şeker atmak sorunların aşılacağına, ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top