Kahve falında çay döküldüğünü görmek

Kahve falında çay döküldüğünü görmek kazancının azalacağına, keyfinin ve moralinin kaçacağına, yakın bir zaman içinde kendisini kötü bulacağı bir işe gireceğine, alım gücünün artmasına, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, isteklerin yerine geleceğine, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, ün yapmayı başaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında çay döküldüğünü gördüyseniz:

  • Çok fazla sorumluluk almanız veya görev üstlenmeniz kişisel sorunlara veya özel yaşamınızla ilgili problemlere neden olabilir.

Kahve falında birine çay doldurmak maddi açıdan büyük bir zenginlik kazanacağına, yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına işarettir.

Kahve falında çay takımı görmek çalışmaların bol kazanç getireceğine, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına ve epey bir zamandan beri rahatsızlık duyduğu konuları düzeltmek için çaba göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çay dere görmek verilen sözlerin tutulacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına ve düşmanların bu durumdan yararlanmak için atağa geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında şekersiz çay içmek ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine, olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında çay kaşığı vermek kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölüyle çay içmek geçim derdinin son bulacağına, neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çatlamış çay bardağı görmek faydalı şeyler yapacağına, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında çay bardağı kırıldığını görmek kötü gününden de geri duracağına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top