Kahve falında çay dere görmek

Kahve falında çay dere görmek eskiden beri aklınızda olan ve yapmak istediğiniz şeyler için daha fazla emek vermeye başlayacağınıza, işlerinde atacağı adımlar sayesinde şansının döneceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve zengin olacağına, gelirinin azalacağına, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine, kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına delalet eder.

Kahve falında çay dere gördüyseniz:

  • Fikirlerinizin değişmesine veya farklı bakış açılarına sahip olmanız nedeniyle karşı tarafa yanlış mesajlar verebilirsiniz.

Kahve falında çay dere görmek ihtiyaçlarını karşılayamayacağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında köpüklü dere görmek maddi zarara gireceğine, parasız ve işsiz kalacağına, iyi geçineceğine ve hep afiyette kalacağına inanılır.

Kahve falında dereden yürüyerek geçmek eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine inanılır.

Kahve falında derede bulanık su görmek yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında derede kayıkla gezmek sorunların çözüme kavuşacağına, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine, şansının ve bahtının daima açıkolacağına ve kendisinden yana gideceğine tabir olunur.

Kahve falında kirli dereden geçmek zor zamanlar geçireceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, adaletin geleceğine tabir olunur.

Kahve falında kızının dereye düştüğünü görmek üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine yorulur.

Kahve falında dere suyunda yüzmek sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top