Kahve falında çatıda eşek görmek

Kahve falında çatıda eşek görmek elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, hayatına güzellik, heyecan, eğlence ve renk geleceğine, maddi açıdan çok iyi bir konuma kavuşulacağına, manevi tatmini İslamiyet’te bulacağına, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, iyi ve kolay geçim halinde olacağına, her zaman çok üzgün olacağına tabir olunur.

Kahve falında çatıda eşek gördüyseniz:

  • Kazananı olmayacak tartışmalara girmemenizde fayda var.

Kahve falında çatıda eşek görmek maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, güzel bir hayat geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında ölü eşek görmek sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, açlık, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, işinde terfi edeceğine alamet eder.

Kahve falında süslü eşek görmek ilk başlarda iyi kazanmasa da, zamanla daha çok para elde edeceğine, hayırlı, kişiyi çok seven ve ömür boyu üzerine titreyen bir kısmetle karşılaşıp, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil eşek görmek yapılan hataların farkına varılarak büyük dersler alınacağına, hakça ve eşit bir şekilde bölüştüreceği mirası sayesinde geri kalan ömrünü huzur içinde tamamlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eşeğin ısırdığını görmek geleceğinin zenginlik ve mutluluk içinde geçeceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında suyun içinde eşek görmek çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile yüzleşmesi gerekeceğine, daha varlıklı kimse olmak için inancını hiçe sayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında semerli eşeğe binmek malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, toplumda itibar ve takdir toplayacağına, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine tabir olunur.

Kahve falında eşek anırması duymak işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top