Kahve falında çarşaflı insanlar görmek

Kahve falında çarşaflı insanlar görmek çok büyük bir şok yaşayacağına, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine, başarısızlığa düşüleceğine, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, geleceğin güzel olacağına ve kişinin yarınlarının kendisi için mutlulukla, başarıyla geleceğine, istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, bu sebeple çok büyük üzüntü ve tedirginlik duyacağına, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine, işlerinin kötüye gideceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, bir sebeple evliliği bitirme aşamasına gelineceğine delalet eder.

Kahve falında çarşaflı insanlar gördüyseniz:

  • Kısa veya uzun seyahatler ya da yapılacak ziyaretler yeni başlangıçlara da olanak sağlayabilir.

Kahve falında çarşaflı insan görmek rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine işarettir.

Kahve falında kara çarşaflı insan görmek şans ve bereket kapılarının açılacağına, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine rivayet eder.

Kahve falında çarşaflı insanlar görmek aile bireyleri ile gireceği bir projede çok büyük zenginliğe kavuşacağına, yaşamına renk geleceğine ve kısmetinin çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz çarşaflı yatakta yatmak böylece büyük bir tasarruf sağlanacağına, her türlü konforsa sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında üstüne çarşaf örtmek bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, bolluk ve berekete kavuşacağına işarettir.

Kahve falında çarşaf ve nevresim görmek maddi ve manevi olarak çok zor bir duruma düşüleceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, bu borç sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine tabir olunur.

Kahve falında ipe beyaz çarşaf asmak maddi olarak kötü bir karara varılacağına, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında siyah çarşaflı adam görmek sorunların ardı ardına geleceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, her yaptığının arkasında destek veren ailesine karşı da iyi bir evlat olarak karşılık vereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top