Kahve falında çarşaf çıkarmak

Kahve falında çarşaf çıkarmak kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, mevkisinde sevilen ve sözü dinlenen, önemli bir şahsiyet olacağına, çok pratik bir şekilde hareket edeceğine ve daha iyi bir duruma gelmek için sürekli koşturacağına, fal sahibinin, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına, diploma ve meslek sahibi olacağına, maddi açıdan çok iyi bir konuma kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında çarşaf çıkarmak gördüyseniz:

  • Yetenekli kişilerle bir araya gelerek uyumlu bir takım çalışması ortaya koyabilirsiniz.

Kahve falında çarşaf çıkarmak başarı kazanılacağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına rivayet eder.

Kahve falında kirli yatak çarşafı görmek maddi sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının hafifleyeceğine, elinin bollaşacağına, elindekilerle yetinmeyi bileceğine ve küçük şeylerle bile mutlu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ipe beyaz çarşaf asmak kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine, kişinin psikolojik olarak çok etkilenip bir müddet içine kapanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çarşaflı olmak eş, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine inanılır.

Kahve falında ıslak çarşaf görmek şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, bazen de rahat geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çarşafla örtünmek çok büyük yenilikler yapacağına, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına tabir olunur.

Kahve falında yorgan çarşafı görmek bol rızık ve para sahibi olacağına, yaşadığı sorunlar yüzünden yeni bir iş bakmaya başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çarşaf örtmek ona imkânları el verdiği oranda destek sağlayacağına, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top