Kahve falında canlı bebek düşürmek

Kahve falında canlı bebek düşürmek daima ona hürmet göstereceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, yöneticilik koltuğuna oturacağına, herkesin takdirinin toplanacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, bu zarar yüzünden alınan borcun uzun bir süre boyunca ödenemeyeceğine, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, yaptığı işlerle çok ses etireceğine, çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine, rütbe alacağına, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine ve bu sayede başarılar kazanacağına işarettir.

Kahve falında canlı bebek düşürmek gördüyseniz:

  • Aşırı israrcı yapıdasınız.

Kahve falında canlı bebek düşürmek büyük zarar verecek kişilerle muhatap olacağına, kendini çok halsiz ve mutsuz hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında mezardan canlı bebek çıkarmak iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına, emeklerinin boşa gideceğine, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına delalettir.

Kahve falında ölü ve canlı bebek görmek elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, kirli işlere bulaşacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında canlı bebek yakmak aksiliklerin yaşanacağına, ticarette, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına rivayet eder.

Kahve falında canlı bebek bulmak el attığı her işte herkesi kıskandıracak başarılar elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında oyuncak bebeği canlı görmek ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Kahve falında ölmüş bebeği canlı görmek endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına, ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, farklı iş kollarına ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında canlı bebeğin gömüldüğünü görmek daha fazla rızık elde edileceğine, amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top