Kahve falında canı sigara çekmek

Kahve falında canı sigara çekmek bir takım olaylar karşısında doğru seçimler yapamayacağına, her zaman el üstünde tutulacağına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, mesleki kariyerini daha iyi hale getirmek için bir müddet yurt dışında yaşayacağına, sorunların hızlı ve kolay bir şekilde aşılacağına, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında canı sigara çekmek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle vakit geçirmeniz duygusal anlamda size iyi gelip bazı konularda ilerlemenizi kolaylaştırabilir.

Kahve falında canı sigara çekmek kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, ilk başta işleri az olsa da, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine inanılır.

Kahve falında canı tatlı çekmek sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında kedinin can çekiştiğini görmek eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına,  yeni bir hayat kurulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, kendisini çekemeyen insanları hayatından çıkaracağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş birini can verirken görmek iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında can kurtardığını görmek gözünün yükseklerde değil sadece mutlulukta ve huzurda olacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine tabir olunur.

Kahve falında atın can çekiştiğini görmek işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine delalettir.

Kahve falında can verdiğini görmek soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına, işlerinin hiç beklemediği kadar kazanç getireceğine ve kariyerinde çok büyük sıçrama yapacağına inanılır.

Kahve falında can kurtarmak anne baba ile ters düşüleceğine, hayatını sürdürmekte zorlanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top