Kahve falında camiye para vermek

Kahve falında camiye para vermek çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, karşı cinsten olan kişilerden gördüğü ilginin de her geçen gün büyüyeceğine, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine, geçmişi arkada bırakarak önüne bakacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine, çok büyük fırsatları kaçıracağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında camiye para vermek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler tekliflerinizin, keşiflerinizin, hizmetlerinizin veya ortaya çıkardığınız işlerin değerinin farkında olmayabilirler.

Kahve falında camiye para yardımı yapmak zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, sorunlarının çözümünde destek olacağına işarettir.

Kahve falında cami hocasına para vermek sağlıklı ve refah içinde bir hayat süreceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine inanılır.

Kahve falında camiye para verdiğini görmek neşesini hiç kaybetmeyeceğine, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına, yaşadığı sıkıntıların çözümü için büyük yardımlar göreceğine rivayet eder.

Kahve falında cami hocasından para almak söylenen kötü sözler yüzünden kardeşlerin arasının bozulacağına, bunun da arkasından başka zorlukları getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında camiye para toplamak bereketin ve verimin çoğalacağına, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına delalettir.

Kahve falında cami içinde para görmek kurulan ortaklıkların yeni kapılar açacağına, karşısına kendisine hayır, mutluluk, huzur getirecek birinin çıkacağına yorulur.

Kahve falında camiye para vermek işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, malının, parasının ve canın güvende olacağına, verdiği hatalı bir karardan ötürü çok kötü günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında camiye işediğini görmek girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına ve telaşlanarak, sıkıntıya düşeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top