Kahve falında camiden çıkanları görmek

Kahve falında camiden çıkanları görmek işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, hayatında hayırlı ve güzel gelişmelerin meydana geleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, pişman olacağına, yaşamının belli bir düzene oturacağına, bununla birlikte işlerin boş verileceğine, büyük üzüntüler yaşayabileceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına ve aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında camiden çıkanları gördüyseniz:

  • Bazı konularda risk alıyor olabilirsiniz.

Kahve falında camide şeker görmek kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına yorulur.

Kahve falında camide mahsur kalmak içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında birinin camiden çıktığını görmek araba alınacağına, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında camide sarhoş görmek yardım konusunda sevilen bir kişiye destek olunacağına, bol nimete kavuşulacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında camiden tesbih çalmak konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına işaret eder.

Kahve falında sabah namazını camide kılmak herkesin önünde olacağına, hayatındaki kasırgaların ve fırtınaların dineceğine delalettir.

Kahve falında camide ağlayarak namaz kılmak hayatın tadını doyasıya çıkaracağına, dinin emirlerini hiçe sayacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kendini camide görmek dış etkenlerden uzak, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top