Kahve falında camide traş olmak

Kahve falında camide traş olmak geçmişte yaşanan acıların unutulacağı, yeniden sulh ortamının sağlanacağına, kişinin kendisini toplumdan ve yakın çevresinden izole ederek, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, hem işinde başarılı olacağına, küslükleri gidereceğine, gözünden sevinç gözyaşlarının akacağına, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine yorulur.

Kahve falında camide traş olmak gördüyseniz:

  • Belirsizlik içeren konulara rağmen duygusal riskler alıyor olabilirsiniz.

Kahve falında camide tuvalete girmek sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında camide yemek görmek zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, gelecekte önemli, büyük ve güzel işler yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında camide tesbih görmek sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, zarar getirecek bir kişi ile yola çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında camide hasta görmek yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında camiden kovulduğunu görmek saman altından su yürüterek menfaat elde etmeye çalışacağına, heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, moral bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında camide ağlayarak namaz kılmak kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına inanılır.

Kahve falında camiden ev görmek çok güzel işlere gireceğine, sevdiği kişilere yardımcı olacağına işarettir.

Kahve falında camiden çıkanları görmek Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, önemli ve saygın birinden yardım alacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top