Kahve falında camide mezar görmek

Kahve falında camide mezar görmek kişinin her zaman kendisine güvenerek hareket edeceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına ve aile bireylerinden birinin vereceği destek ile çok büyük kazançlar elde edeceğine, sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına, onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, herkese eşit mesafede durup, eşit davranılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında camide mezar gördüyseniz:

  • Tartışmalı ortamlarda bulunmak sizi yalnızlaştırabilir veya ilerlemenizi engelleyebilir.

Kahve falında camide mezar görmek yenileneceğine ve can bulacağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine ve ahirette çok mutlu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında camide sure okumak aklına giren şeytana uyacağına, rakipleri yakın bir zaman içinde yenilgiye uğratmaya alamet eder.

Kahve falında camide beklemek yakınlarda bir olay ile karşılaştığında adil olmayan bir para alacağına, işe başlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyi camide görmek böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, mevki edineceğine alamet eder.

Kahve falında camiden çıkmak yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, zor zamanların geride kalacağına yorulur.

Kahve falında eski bir camide namaz kılmak kolaylığa kavuşacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, gittikçe azalan işlerin ve kazancın günden güne daha da artacağına delalet eder.

Kahve falında başkasını camide görmek çok daha büyük adımların atılacağına ve büyük kazançların elde edileceğine, müşterilerinin çoğalacağına delalettir.

Kahve falında camide öğle namazı kıldığını görmek böylece geçim derdinin baş göstereceğine, nefsine yenileceğine, zaaflarına kapılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top