Kahve falında çamaşır sıkmak

Kahve falında çamaşır sıkmak ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine ve kararlaştırılan noktaya ulaşmak için birçok kişi ile işbirliği yapılacağına, kariyerinde atılım yapacağına bu sayede hedeflerine ulaşacağına ve hayallerini gerçekleştireceğine, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine ve mutlu olunacağına, çok hayırlı mallara ve mülklere sahip olacağına, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, üstün başarılar alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çamaşır sıkmak gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı besleyen veya gelecekle ilgili ihtimalleri görmenizi sağlayan kişilerle vakit geçirmeniz yaşam tarzınızda olumlu değişikliklere sebep olabilir.

Kahve falında çamaşır sıkmak ekmeğinin çoğalacağına, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çamaşır yıkayıp sıkmak maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yumruğunu sıkmak başka projeler içinde yer alarak atılımlarını artıracağına, çok büyük ve hayırlı bir karar alınacağına işarettir.

Kahve falında yılanın boğazını sıkmak ticaretinin hızlanacağına, rızkının genişleyeceğine, makamını garantileyeceğine, kudret sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında su sıkmak iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, yaşayacağı felaketlerden burnu dahi kanamdan kurtulmayı başaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin burnunu sıkmak zamanının boşa gideceğine, daha lüks bir hayat yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karşılıklı silah sıkmak kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına işarettir.

Kahve falında güzel koku sıkmak yapılan işte yeniden kara geçileceğine, hayatındaki fırtınaların durulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top