Kahve falında cam takmak

Kahve falında cam takmak yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, eline çok hayırlı ve güzel fırsatlar geçeceğine, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına ve evde bayram havası eseceğine, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına, kendisi için yeni bir yol çizeceğine işaret eder.

Kahve falında cam takmak gördüyseniz:

  • Hoşlandığınız şeyleri paraya çevirmenin yollarını bulabilirsiniz.

Kahve falında pencereye cam takmak bir sebeple eşi ile arasının açılacağına ve mutluluğunu çekemeyen kişiler tarafından hiç istemeyeceği durumlara düşürüleceğine, aydınlık bir geleceği doğru adım atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cama perde takmak duaların ve tövbelerin kabul olacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına işarettir.

Kahve falında cama tül takmak sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine delalet eder.

Kahve falında cam takmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında cam yüzük takmak aydınlanacağına, tecrübe sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında cama tül perde takmak sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, fal sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tek camlı gözlük görmek kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına, diploması ile gurur duyacağı gibi çevresinde de büyük itibar göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cam çay bardağı kırmak kazancının daha da artacağına, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top