Kahve falında buzağı ve inek görmek

Kahve falında buzağı ve inek görmek hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, aslında çok mütevazı hayalleri olmasına rağmen kendisine mucize gibi gelecek olumlu gelişmeler yaşayacağına, yeni bir alışkanlık edinileceğine, sıkıntılı bir işe girileceğine, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına, fal sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine ve hayatında istemediği ve sevmediği kişi ile bir iş yapmak zorunda kalacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, hafifleyeceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında buzağı ve inek gördüyseniz:

  • Ani kararlardan kaçının.

Kahve falında buzağı ve inek görmek iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, itibar, güç ve para kaybedeceğine, gözden düşeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına işarettir.

Kahve falında buzağılayan inek görmek kişinin saf kalbinden geçirdiği tüm dileklerin gerçek olacağına, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında inek buzağı görmek fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine delalettir.

Kahve falında inek ve buzağı görmek hayır vereceğine, aile hayatı içinde rahat edeceğine tabir olunur.

Kahve falında ineğin buzağı doğurduğunu görmek yüksek makamlara geleceğine, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine işaret eder.

Kahve falında buzağılı inek görmek yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, küçük ise kazancınızın daha az olacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah buzağı görmek işsizseniz işe gireceğinize, bulunduğu mevkide gerçekleştirdiği çalışmalar ve kazanacağı üstün başarı sayesinde terfi alacağına rivayet eder.

Kahve falında buzağı almak atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top