Kahve falında buzağı sürüsü görmek

Kahve falında buzağı sürüsü görmek üzülmesine dahi gerek olmayacağına, sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine, girilen işlerden büyük zarar edileceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına, onu kendinden uzaklaştırmayı başaracağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına delalet eder.

Kahve falında buzağı sürüsü gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi, bilgilerinizi veya sırlarınızı paylaşmanız durumunda işinize karışan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında buzağı sürüsü görmek hatta gerekirse bu uğurda herkesi karşısına alarak yine her şeyi arkasında bırakmayı dahi göze alabileceğine, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dişi buzağı görmek güllük gülistanlık olacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, kafa olarak daha rahat edileceğine, daha kararlı bir kişi olunacağına inanılır.

Kahve falında buzağı doğduğunu görmek iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına delalet eder.

Kahve falında inek buzağı görmek yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına rivayet eder.

Kahve falında üçüz buzağı görmek her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, borçlarını ödeyeceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına işaret eder.

Kahve falında yavru buzağı görmek işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, bu durumlardan kurtulmak ve bu sıkıntıları çözmek için yeni yollar arayacağına delalettir.

Kahve falında ikiz buzağı doğduğunu görmek aydınlık bir yola çıkılacağına, gözden uzak olduğu zaman gönüllerden de uzak olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında buzağının doğduğunu görmek moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top