Kahve falında büyük sivilce görmek

Kahve falında büyük sivilce görmek işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, maddi anlamda çok ileri gidileceğine, aralarındaki problemlerin çözüleceğine, hem de hayat standartlarının yükseleceğine, yokluk ve fakirlik içinde olacağına işarettir.

Kahve falında büyük sivilce gördüyseniz:

  • İsteklerinizin gerçekleşebileceği veya amaçlarınıza ulaşabileceği zamanlardasınız.

Kahve falında büyük sivilce görmek borçlanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çok büyük sivilce görmek haram yollardan mal sahibi olunacağına, insanlardan uzaklaşacağına inanılır.

Kahve falında büyük sivilce sıkmak kişinin karamsar ve üzgün ruh halinden kurtulacağına, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında alında büyük sivilce görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok sorunlu günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında büyük bir sivilce görmek yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, sermayesinin harcandığına değeceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına delalettir.

Kahve falında yüzünde büyük sivilce görmek zarar edilen işlerin düzeleceğine, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük sivilce patlatmak şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına delalettir.

Kahve falında yüzde büyük sivilce görmek çevresinde sözü geçen, saygın biri olacağına, içine düşülen sıkıntılı durumdan kurtulmak için aile bireylerinden destek alınacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top