Kahve falında büyük köpek balığı görmek

Kahve falında büyük köpek balığı görmek kendisini üzen konuların kapanacağına, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, sorunlu geçen bir iş toplantısından zafere ulaşmış bir şekilde çıkacağına, çok sevilen ve sayılan biri haline geleceğine, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine ve içinden çıkılmaz bir hal alacağına, çok üzüleceğine ve mutsuz olacağına, istediği ve hayal ettiği şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında büyük köpek balığı gördüyseniz:

  • Bayanlarla olanlar başta olmak üzere, karışıklık yaratabilecek tartışmalardan kaçınmalısınız.

Kahve falında büyük köpek balığı görmek kar etmek için yeni girişimlerde bulunacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında büyük siyah köpek görmek şansın döneceğine, hastalandıktan sonra aklının başına geleceğine yorulur.

Kahve falında çok büyük siyah köpek görmek unuttuğu birçok duyguyu bu kişi ile tekrar hatırlayacağına, istenen çalışmaların gerçekleştirilemeyeceğine alamet eder.

Kahve falında çok büyük beyaz köpek görmek ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, dostlardan zarar görüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında büyük köpek sevmek büyük bir başarı kazanılması ve daha üst bir mevkiye terfi edilmesi ile çok daha hayırlı işlere girileceğine, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında büyük köpek görmek projelerinin engellenmeye çalışılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında büyük bir köpek görmek umutların biteceğine, önünü göremez olacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah büyük bir köpek görmek çözümsüz sorunları olmayacağına, neşesinin de yerine geleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top